Dění na FF, Pozvánky na akce, Rozhovory s osobnostmi, Život na ZČU

Diskuse se senátorkami a senátory FF

Studentská komora AS FF srdečně zve veškeré studenstvo a zaměstnanstvo Fakulty filozofické k neformálnímu setkání nazvanému Co vás trápí, to nás zajímá!

Přijďte ve středu 13. 3. 2024 podiskutovat s nově zvolenými senátorkami a senátory velkého akademického senátu a zeptejte se na to, co vás trápí a zajímá. Tito senátoři a senátorky totiž budou následující tři roky zastupovat zájmy Fakulty filozofické na zasedáních Akademického senátu Západočeské univerzity. Jsou jimi za akademickou část Mgr. Ludmila Dostálová, Ph.D., Mgr. Markéta Balcarová Ph.D., PhDr. Roman Kodet, Ph.D. a Mgr. Jitka Paitlová, Ph.D. a za studentskou část byli zvoleni Matěj Líbal a Veronika Flieglová.

Diskuse se uskuteční od 17 hodin v kavárně Družba na rohu Sedláčkovy a Riegrovy ulice, kde to jistě všichni dobře znáte.

Budeme se těšit!

Tagged , , ,

About Tereza Matějková

Jsem studentkou FF, která si nikdy nenapsala nic do šuplíčku. Mám vždy dobrou náladu a dokážu si rozložit čas tak, abych všechno stihla. Mám ráda Karla Čapka, umělou inteligenci, literaturu a spoustu dalších věcí. Jsem zvědavá, baví mě gramatika a nechutná mi kafe.
View all posts by Tereza Matějková →

1 thought on “Diskuse se senátorkami a senátory FF

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *