Kultura / Události, Pozvánky na akce

Bitva o Plzeň je zpět!

Po dvou letech se v Plzni odehraje hokejový souboj mezi mezi Západočeskou univerzitou v Plzni a Lékařskou fakultou Karlovy Univerzity, jež sídlí v Plzni. Jedná se již o osmou Bitvu o Plzeň, která se uskuteční ve středu 27. října od 19. hodin v LOGSPEED CZ Aréně.

Předchozí dva ročníky sice vyhrála Lékařská fakulta UK, ale doufejme, že prohry letos prolomíme a zvítězí naše univerzita. Neváhej a přijď podpořit naše studenty přímo do arény. Kromě zápasu se můžeš těšit i na zajímavý program. Poprvé budou Bitvu komentovat dva moderátoři. Prvním je Jiří Poor z plzeňské Viktorky, který bude sledovat hokejové utkání, a druhým je Martin „Mikýř“ Mikyska, známý z internetové show Mikýřova úžasná pouť internetem, jež bude v publiku mezi diváky zachycovat aktuální náladu na obou stranách arény. Celkovou atmosféru doladí hudba od DJ Bodymovin. Těšit se samozřejmě můžeš i na divácké soutěže.

Vstupenky na již osmý ročník Bitvy o Plzeň a následnou afterparty koupíš za zvýhodněnou cenu na stránkách Plzeňské bitvy. Dlouho neotálej, protože vstupenky rychle mizí!

Zdroj: https://info.zcu.cz/

 

Tagged , ,

About Radka Čtveráková