Studentský život

Výzva od KTS ZČU: Staňte se Měsíčním vytrvalcem!

Katedra tělesné výchovy a sportu si nejen pro studenty celé Západočeské univerzity připravila výzvu ,,Měsíční vytrvalec”. Kromě studentů se mohou zapojit také zaměstnanci jednotlivých fakult a dalších pracovišť spadajících pod univerzitu. Posláním této výzvy je především udržení se v kondici, neboť nyní je třeba usilovat o upevnění zdraví a posílení imunity ještě více než kdy jindy. Tak neseďte doma a sportujte! Tuto výzvu vnímejte jako motivaci a nezapomínejte, že to děláte pro sebe.

V období od 19. října do 16. listopadu bude KTS přidělovat body za uběhnuté km, km ujeté na kole či koloběžce, ale i za km, které ujdete pěšky třeba v rámci procházky. Soutěžit proti sobě budou jednotlivé fakulty a pracoviště ZČU a to o sud piva a o titul ,,Měsíční vytrvalec”. Bodování každé aktivity probíhá zvlášť podle počtu km, které zdoláte. Nelze tedy sečíst uběhnuté nebo ušlé km s km získanými jízdou na kole. Pro započítání aktivity pořadatelem stačí poslat screenshot z používané aplikace či fotku ze sportovních hodinek na email: inbodykts@seznam.cz. Dalším způsobem zapojení se do soutěže je označení @kts.zcu na Instagramu ve Stories. Nezapomeňte však uvést, za jakou fakultu nebo pracoviště soutěžíte. V opačném případě vám body nebudou započteny. Výsledky je možné sledovat na Facebooku nebo již zmíněném Instagramu KTS ZČU.

Obzvláště v distanční formě výuky, ve které jsme se nyní nedobrovolně ocitli, je potřeba zachovat dostatek pohybu nejen pro udržení zdraví fyzického, ale i pro zachování psychické rovnováhy. A jak se říká – nejde o to vyhrát, ale o to se zúčastnit.

 

Výzva od KTS ZČU: Staňte se Měsíčním vytrvalcem! – Užitečné odkazy:

Instagram: https://www.instagram.com/kts.zcu/

web:  http://www.kts.zcu.cz/

About Jesika Blažková

Take proper care of your three homes - mind, body, earth.
View all posts by Jesika Blažková →