Pro studenty

Upřesňující zápisy FF

Ještě před začátkem letního semestru proběhnou upřesňující zápisy. Ty slouží k dodatečnému zapsání předmětů na letní semestr. Pokud jste například zjistili, že potřebujete doplnit nějaké kredity, nebo máte splněno, ale chcete studovat předmět navíc, můžete využít právě upřesňující zápis a dozapsat, co potřebujete. Pokud byste si chtěli zapsat předmět, kterým překročíte limit 65 kreditů na rok, musíte včas zažádat o navýšení kreditů. Žádost o navýšení kreditů měla být letos odevzdána do 28.1. Pokud jste o navýšení kreditů nestihli zažádat, máte bohužel smůlu a příště si dáte větší pozor. 

Upřesňující zápisy budou probíhat v týdnu od 8.2. do 12.2. na studijním oddělení FF (Sedláčkova 38). Musíte přijít osobně nebo vyslat někoho s úředně ověřenou plnou mocí a žádostí. Záležitost nelze vyřídit například přes e-mail, protože je nutné na místě podepsat nový zápisový list. Při dozapisování předkládáte JIS kartu, již zmíněnou vyplněnou žádost, ve které uvedete název dozapisovaného předmětu, jeho zkratku včetně zkratky katedry a případně i konkrétní rozvrhovou akci. Za zapsání jakéhokoli předmětu se neplatí žádný poplatek. 

Pokud budete potřebovat s něčím pomoci, neváhejte se obrátit na velmi přívětivé studijní referentky. Více informací o upřesňujících zápisech zde.

Tagged ,

About Tereza Matějková

Jsem studentkou FF, která si nikdy nenapsala nic do šuplíčku. Mám vždy dobrou náladu a dokážu si rozložit čas tak, abych všechno stihla. Mám ráda Karla Čapka, umělou inteligenci, literaturu a spoustu dalších věcí. Jsem zvědavá, baví mě gramatika a nechutná mi kafe.
View all posts by Tereza Matějková →