Kultura / Události, Pozvánky na akce, Studentský život, Ze studentského života

Blíží se Plzeňský Majáles!

Plzeň v první polovině května opět čeká další ročník nejpopulárnějšího studentského festivalu v Česku! Kdo si chce těsně před začátkem zkouškového užít festivalovou atmosféru, má se rozhodně na co těšit.

Předfestivalové Studentské dny odstartovaly již 16. dubna akcí Z klubu do klubu a dále pokračují až do samotného festivalu. V rámci nich se ještě 6. května dočkáme speciálního studentského kvízu ve VŠ klubu Bastila či vystoupení studentských kapel U Branky o dva dny později. Majáles vyvrcholí v sobotu 11. května již potřetí v prostorách Ploché dráhy na Borech. Akce tradičně začne majálesovým průvodem, který startuje v 11:00 na tramvajové zastávce Bory a pokračuje kam jinam než přímo na festival. 

O zábavu se postarají dvě stage a nadupaný line-up. Vystoupí například Ben Cristovao, Calin nebo Yzomandias & Nik Tendo. Součástí programu je každoročně vyhlášení krále a královny majálesu, na instagramu akce visí seznam kandidátů a vy samozřejmě můžete hlasovat pro svého favorita/favoritku. Volné chvilky bude návštěvníkům krátit spousta dalších aktivit. Pro ty, co u sebe neradi nosí cash bude navíc letos možné platit ve vybraných stáncích kartou a kdyby i přesto došlo ke krizi v podobě nedostatku hotovosti, bude v areálu i bankomat. 

Přijďte si užít pár piv, koncerty a parádní studentskou atmosféru. Lístky jsou stále k dispozici, ale loni bylo rychle vyprodáno, takže raději neváhejte. 😀

 


Zdroj obrázku: https://www.plzenskymajales.cz/

 

Tagged , , ,

About Anna-Marie Pytlíková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *