Kultura, Kultura / Události, Pozvánky na akce

Kam na Silvestra za kulturou

Přemýšlíte, co kromě tradičních silvestrovských oslav podniknout poslední den v roce? Vyrazte za kulturou! Zde je pár tipů, které akce můžete v Plzni navštívit.

Například ve Velkém divadle DJKT bude od 18:00 ke zhlédnutí představení Pravda, Nová scéna zase zve ve stejném čase na muzikál My Fair Lady.

Navštívit můžete také plzeňská divadla sdružující amatérské divadelní soubory – např. v divadle Dialog bude od 15:00 a 19:00 k vidění představení Číňani v podání divadelního souboru SPODINA, divadlo Pluto uvádí ve 14:00 nebo v 18:00 komedii 1 + 1 = 3.

V Západočeské galerii v Plzni se od 16:00 bude konat silvestrovský kabaret plný anekdot a hudby v podání spolku Poetické divadlo. A pokud byste raději něco více dobrodružného, ZOO Plzeň nabídne již od dopoledne silvestrovský program plný soutěží o ceny.

Pokud vás nějaká z těchto akcí zaujala, nečekejte dlouho, o silvestrovská představení je velký zájem a vstupenky rychle mizí. A když vstupenky neseženete, berte tento článek jako inspiraci na příští rok.

Zdroj obrázku: Kudy z nudy

About Adéla Sommerová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *