Nezařazené

Nestárnoucí komik

V dnešním ekonomicky nejistém období k nám nepřichází příliš pozitivních zpráv. Inflace, válka a obrazy obřích požárů vyvolávají dojem blížící se apokalypsy. Pokud jste se systematicky nepřipravovali na konec světa, nyní už to nestíháte tak jako tak. Ale můžete alespoň objevit nového komika, který bude mít navždy tvář dítěte, a třeba se i zasmát.

Andy Milonakis je americký komik a je mu 46 let. Háček je v tom, že v obličeji vypadá jako malý kluk. Narodil se s nedostatkem růstového hormonu (GHD) a jeho vzhled a hlas zůstávají jako u teenagera. Onemocnění snižuje délku života a sociální aspekt samotný je výzvou sám o sobě.

Díky virálnímu videu si ho všiml Jimmy Kimmel a pomohl mu rozjet pořad v MTV – The Andy Milonakis Show. V té době byl Andy pracovníkem technické podpory v účetní firmě. Svého vzhledu brilantně využil v komedii a dle něj používal humor jako obranný prostředek už od střední školy.

Jeho netradiční a pošetilý styl humoru dokáže pořádně vyvést lidi z míry. Na svém YouTube kanále má převážně videa z cest. Jelikož je Andy tělnatější postavy, dovede si pochutnat na lecjaké dobrotě a také to natočit. Rád si povídá s cizími lidmi, a to dává vzniknout zvláštním situacím a unikátnímu food vloggingu. 

Často si lidé myslí, že mají, co dočinění s dítětem a Andy toho rád využívá. I přesto je na něm občas vidět smutek, když ho poněkolikáté sličná číšnice osloví madam. Když mu pak dokonce odmítají nalít víno, dokáže to Andyho mírně navztekat.