Pozvánky na akce, Pro studenty

Vyhlašujeme přijímací řízení!

Na vědomost se dává, ze Filozofická fakulta ZČU v Plzni právě vyhlásila přijímací řízení pro budoucí bakaláře i magistry.

Pokud chceš kvalitní vysokoškolské vzdělání bez kompromisů, vyjet na Erasmus prakticky kamkoliv a ještě k tomu studovat (a nejspíš i bydlet) ve městě, kde se pořád něco děje, měj se na pozoru – mezní termín pro podání přihlášky je 31. 3. 2020

Že nevíš, jak na to? Neboj, nikoho nemučíme s papírovou formou přihlášek a jejich odesíláním, stačí se progooglit na stránky fakulty a elektronickou přihlášku podáš v cuku letu.

Ať už je tvoje vize budoucnosti jasná jako letní den, nebo patříš spíš mezi mlhavá podzimní rána, nezapomeň na stránkách zkouknout taky úplný seznam oborů, na které se můžeš přihlásit. Určitě tě některé zaujmou a co ty víš, třeba tě cvrnkne do nosu i něco, na co bys dřív nepomyslel/a.

Nabízíme obory od A až po S, od Antropologie s Archeologií, přes Cizí jazyky všeho druhu, Filozofii pro myslitele, Historii pro historiky (překvapivě), Humanitní studia pro lidumily, Politologii, až po Sociologii. Stačí si vybrat.

Přijímačky jsou klasika. Musíš mít ukončený předešlý stupeň vzdělání, důkazem budiž příslušný papír: úředně ověřená kopie maturitního vysvědčení nebo diplomu. Je třeba taky splnit písemnou nebo ústní přijímací zkoušku, které můžeš být ušetřen, jestliže jsi v minulosti trochu zašprtil a máš nadprůměrný průměr (tohle navzdory zdání není oxymóron), ale to se obor od odboru liší.

Zaujalo tě studium u nás? Potřebuješ více info? Tak alou na stránky (https://ff.zcu.cz/), nebo koukni na náš facebook (https://www.facebook.com/filozofie.zcu) a instáč (https://www.instagram.com/ff_zcu/). 

Těšíme se, až tě budeme potkávat na chodbě! 

Tagged ,

About Denisa Míková

Jsem studentkou TFKáčka na Fildě a celé studium na VŠ se aktivně zajímám o digitální marketing a média, především ta nová, občas píšu, občas mluvím a na všechno mám názor. Sarkazmus a ironie mi řikají Velitelko, ráda se směju, rozšiřuju si obzory, nikoho nesoudím a miluju konstruktivní debatu.
View all posts by Denisa Míková →